Studio Bodymention

Zakelijk Bodypaint

Bodypainting is een eeuwenoude traditie welke is uitgegroeid tot een van de meest levendige kunstvormen van tegenwoordig. Niet alleen vergt bodypainten een fikse dosis creativiteit; ook inventiviteit, orginaliteit, materiaalkennis en uithoudingsvermogen zijn van belang.

Studio Bodymention is gespecialiseerd in bodypainting en extreme visagie, met name gericht op live acts en fotografie.

U kunt o.a. bij ons terecht voor: 

Live bodypaint

Live Bodypaint acts zijn ideaal voor feesten, party's, openingen, beurzen, festivals reklamestunts en parades. Bodypainting trekt altijd de aandacht, het is mooi en opvallend en voor ieder doeleinde op maat te maken.

Klik hier om de portfolio te bekijken.

 
 

Bodypainting voor (reklame) fotografie

Bodypainting trekt aandacht, en dat is ook de bedoeling als het om reklame gaat. Wij bieden u proffesionele kwaliteit bodypainting en inventiviteit betreffende pakkende en orginele invalshoeken. Tevens beschikken wij over de kennis op het gebied van multimedia zodat u tevens de fotografie en digitale nabewerking aan ons over kunt laten.

Klik hier om de portfolio te bekijken.

 

Theatrale side acts

Theatrale side acts is uitzonderlijk door de combinatie van enthousiaste acteurs/actrices, proffesionele grime en prachtige kostuums. In ieder thema is een act te bedenken waar de kostuums en overige aankleding voor wordt ontworpen. Door de inventiviteit in goedkopere oplossingen, tegen gelijkwaardig niveau, kunnen wij proffesionele acts aanbieden tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Klik hier om de portfolio te bekijken.