Studio Bodymention

Veel gestelde vragen

 

Waarom een bodypaint?

Een bodypaint kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Natuurlijk is het leuk om een foto te hebben van jezelf als je gepaint bent, maar het kan ook een heel mooi kado zijn. Een foto van een bellypaint maakt ook een heel orgineel geboortekaartje, maar is ook leuk om uitvergroot in de kinderkamer te hangen. Wat dacht u van een orginele paint als trouwkaart? Of als huwelijksaanzoek? Waarom zou je niet gepaint trouwen? (zie bridespaint)

Maar waarom zou je het er gelijk af wassen? Wanneer een paint gefixeerd is, kun je er nog uren mee rondlopen, en is dus ook heel geschikt als opvallende lichaamsversiering voor een party. Bodypainting is ook altijd een aandachtstrekker dus zeer geschikt voor feestelijke gelegenheden zoals bedrijfsopeningen, open dagen, festivals....noem maar op.... de mogelijkheden van bodypainting zijn eindeloos.

 

Hoe gaat een bodypaint te werk?

Na telefonische afspraak kunt u terecht in onze studio, hier kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee nog even door de portfolio heen bladeren en wordt het ontwerp nog eens doorgesproken. Wanneer het ontwerp is uitgekozen zullen we beginnen met de paint, welke, afhankelijk van het ontwerp, binnen 1,5 tot 5 uur klaar zal zijn. Vervolgens worden de foto's gemaakt welke direct op de computer gezet en eventueel bewerkt zullen worden. Na de fotoshoot kan er gedouched worden. De foto's worden binnen een week naar u toegezonden.

 

Is de ‘verf’ schadelijk voor mijn huid/baby?

Nee, er wordt gewerkt met Aquacolor Wet Cake Make-up, een vetvrije schminck op glycerine basis welke gemakkelijk met zeep en water te verwijderen is. Glycerine is niet giftig, en komt van nature ook in het mensenlijk lichaam voor. De schminck is dus onschadelijk voor de huid. Ook wanneer u zwanger bent, zal de schminck niet schadelijk zijn voor uw baby.

 

Hoeveel kost een bodypaint?

De kosten van een paint lopen uiteen. Deze is afhankelijk van de soort paint, het ontwerp en of de resulterende foto wel of niet opgenomen mag worden in de portfolio van Bodymention. Ook hangt het er vanaf of er in de studio of op locatie wordt gewerkt. Indien de bodypaint/bellypaint op locatie uitgevoerd moet worden, wordt er reiskosten in rekening gebracht mits de reistijd langer is dan een half uur.
 

 

 

Bridespaint?

Bridespaint is een bijzondere vorm van huwelijksdecoratie. Ieder ontwerp is uniek en geheel aan te passen naar de wens van de bruid. Bridespaint is sierlijk, orgineel en opvallend. Of u nu een kleine decoratie wilt, of geheel gepaint wilt worden, alles is mogelijk. Hoe lang blijft het dan zitten?
Afhankelijk van het materiaal waar u voor kiest kan de bridespaint 2 tot 5 dagen blijven zitten. Het is dus mogelijk om de paint de dag voor uw huwelijk te laten zetten. U krijgt dan remover, waarmee u desgewenst eerder de paint kunt verwijderen. Heeft u vragen over de mogelijkheden, mail gerust voor meer informatie of klik hier.

 

Wat is een bellypaint?

In het kort: Een buikschildering. Tussen de 5e en 8e maand van uw zwangerschap kunt u uw buik laten beschilderen oftewel uw belly painten. Voor meer informatie klik hier.