Studio Bodymention

Grime

Het grimeren (schmincken) van kindergezichtjes op een kinderpartijtje oftwel facepaint, maar ook het grimeren van acteurs voor theaterstukken en films...

Heeft u een grimeur nodig voor kindergezichtjes of wilt u special effects voor een film? Studio Bodymention werkt samen met professionele make-up artists die tegen een aantrekkelijke prijs op locatie grime voor ieder doeleinde kunnen verzorgen. Ook voor (school-) toneelstukken.

Vanaf slechts €6,-* p.p

*Let op, deze prijs is bedoeld voor particulieren. Tevens is de prijs uiteraard afhankelijk uw wensen, wanneer u een gespecifiseerde prijs wilt weten kunt u contact opnemen met info@bodymention.nl. Ook bedrijven kunnen een speciale prijslijst aanvragen.


Special Effects

Zowel in films, theaterstukken en fotografie (zowel artistiek en waarheidsgetrouw) kan er gebruik worden gemaakt van special effects. Denk aan wonden, littekens en verminkingen.


Klik hier om de portfolio te bekijken.

Tijdelijke Tatoeage's

U wilt een tatoeage maar u twijfeld nog... Een tijdelijke tatoeage biedt de ideale uitkomst. Wanneer u een ontwerp heeft kan de tijdelijke tattoo op de desgewenste plaats worden aangebracht. De paint wordt gefixeerd zodat u er de rest van de dag mee kunt rondlopen zonder dat deze beschadigd. Tijdelijke Tatoeage's zijn ook zeer geschikt als lichaamsdecoratie wanneer u bijvoorbeeld naar een party gaat.

Klik hier om de portfolio te bekijken.

Performance paint

Een bijzondere categorie voor bijzondere activiteiten. Wij verzorgen paintings die zelfs onder extreme omstandigheden intact blijven...

Performance Paintings zijn paintings die zeer goed gefixeerd zijn. Dat wil zeggen dat ze ook onder extremere omstandigheden intact blijven. Zoals bijvoorbeeld optredens, presentaties en shows. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar ze hebben één ding gemeen: Het trekt altijd de aandacht. Wanneer de paint verwijderd moet worden, is dit eenvouding met water en zeep te bereiken.

Vanaf slechts €25,-*

*De prijs is uiteraard afhankelijk van het ontwerp, wanneer u een gespecifiseerde prijs wilt weten kunt u contact opnemen met info@bodymention.nl. Ook is het raadzaam van te voren door te geven voor welke activiteit een painting bedoeld is. Een paint kan veel hebben, maar tegen een zware regenbui is niets bestendig...