Buikschildering


Studio Bodymention maakt voor u de mooiste buikschildering tegen een aantrekkelijke prijs.

Lees verder

Hoe het werkt


Het ontwerp van de te maken buikschildering wordt van te voren onder het genot van een kopje koffie of thee geschetst. Wanneer u niet exact weet wat u wilt, zijn wij altijd bereid u te helpen met het uitkiezen van het ontwerp. Wij maken nooit 2 keer hetzelfde ontwerp en wij kopieren geen werk van collega's.

Na het zetten van de buikschildering wat gemiddeld rond de 90 minuten in beslag neemt volgt er een fotoshoot. De resulterende bellypaint foto's worden binnen een week na de sessie per cd-rom naar u toe gezonden.

Onze studio biedt u tevens de mogelijkheid om na afloop te douchen. Maar wanneer u liever lekker thuis blijft, kunnen wij ook op locatie de mooiste buikschildering zetten. (Ook wanneer u in het ziekenhuis ligt).

Het is raadzaam om een buikschildering tussen de 5e en 8e maand te laten zetten.

Maak een afspraak

Vragen


Wat is een buikschildering?

Een buikschildering, ook wel een belly paint genoemd, is een vorm van bodypaint, maar in dit geval wordt alleen de zwangere buik beschilderd. Je kan een buikschildering tussen de 5e en 8e maand van je zwangerschap op je buik laten schilderen. Voordat we beginnen met het plaatsen van de tekening maken we samen met u eerst een schets.

Is de verf schadelijk voor mijn huid/baby?

Nee, er wordt gewerkt met Aquacolor Wet Cake Make-up, een vetvrije schminck op glycerine basis welke gemakkelijk met zeep en water te verwijderen is. Glycerine is niet giftig, en komt van nature ook in het mensenlijk lichaam voor.

Hoeveel kost een buikschildering?

Een buikschildering kost 75 euro. Wilt u er foto's bij dan komen er kosten bij. Vraag naar de mogelijkheden.

Recensies


Vorig weekend een bellypaint laten maken. We wisten niet precies wat we wilden, alleen de grote lijnen. Mirjam denkt ontzettend fijn mee en maakt gebruik van haar ervaring om het zo mooi mogelijk te maken en te krijgen. Het resultaat loog er ook niet om; prachtig! Eigenlijk boven verwachting Echt een aanrader! Wij hebben er voor gekozen om extra foto's te laten maken voor een zeer zacht prijsje, ook hierbij denkt Mirjam fijn mee en bekijkt gelijk samen de foto's, ook tussen door, en zoekt samen met je de leukste foto's uit. Kortom, zeer tevreden! Bedankt Mirjam!

Keshia Koppes-van Drunen


Afgelopen week een geweldige belly paint gekregen. Ik had een paar ideetjes en Mirjam heeft er echt iets moois van gemaakt. Ik ben er hartstikke blij mee, dus nogmaals bedankt!

Sanne Brand


In 2010 een belly paint laten doen en het resultaat was echt prachtig!!! Miriam weet met een meegenomen plaatje een heel mooi kunstwerk te maken! Ik ben heel blij dat ik toen voor haar heb gekozen... De foto's hebben we gebruikt voor ons geboortekaartje!

Saskia van Oyen


Afgelopen zaterdag een bellypaint laten maken. Zeer artistiek en kundig, ons idee werd vanuit tekst in 1 keer vertaald naar een mooie schets. Deze is vervolgens op zeer professionele wijze geschilderd en het resultaat was werkelijk geweldig! We hadden niet kunnen denken dat ons idee zo mooi verbeeld kon worden. Super super tevreden.

Nynke Hillebrand

Contact


Maak vandaag nog een afspraak