Geheel verzorgde bodypaint met fotoshoot


Wij bieden u een geheel verzorgde bodypaint eventueel mèt fotoshoot bij ons in de studio te Leiderdorp.

Lees verder

Hoe het werkt


Het ontwerp van de te maken bodypaint wordt van te voren onder het genot van een kopje koffie of thee geschetst. Wanneer u niet exact weet wat u wilt, zijn wij altijd bereid u te helpen met het uitkiezen van het ontwerp.

Onze studio biedt u tevens de mogelijkheid om na afloop van de bodypaint te douchen. De resulterende bodypaint foto's worden binnen een week na de sessie per cdrom naar u toe gezonden.

Maak een afspraak

Vragen


Waarom een bodypaint?

Een bodypaint kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Natuurlijk is het leuk om een foto te hebben van jezelf als je gepaint bent, maar het kan ook een heel mooi kado zijn. Wat dacht u van een originele paint als trouwkaart? Of als huwelijksaanzoek? Waarom zou je niet gepaint trouwen? (zie bridespaint)

Maar waarom zou je het er gelijk af wassen? Wanneer een paint gefixeerd is, kun je er nog uren mee rondlopen, en is dus ook heel geschikt als opvallende lichaamsversiering voor een party.

Bodypainting is ook altijd een aandachtstrekker dus zeer geschikt voor feestelijke gelegenheden zoals bedrijfsopeningen, open dagen, festivals....noem maar op.... de mogelijkheden van bodypainting zijn eindeloos.

Is de ‘verf’ schadelijk voor mijn huid?

Nee, er wordt gewerkt met Aquacolor Wet Cake Make-up, een vetvrije schminck op glycerine basis welke gemakkelijk met zeep en water te verwijderen is. Glycerine is niet giftig, en komt van nature ook in het mensenlijk lichaam voor. De schminck is dus onschadelijk voor de huid.

Hoeveel kost een bodypaint?

De kosten van een paint lopen uiteen. Deze is afhankelijk van de soort paint, het ontwerp en of de resulterende foto wel of niet opgenomen mag worden in de portfolio van Bodymention. Ook hangt het er vanaf of er in de studio of op locatie wordt gewerkt. Indien de bodypaint op locatie uitgevoerd moet worden, wordt er reiskosten in rekening gebracht mits de reistijd langer is dan een half uur.

Recensies


Wij hebben een geweldige dag gehad, mirjam stelde ons erg op ons gemak en ze is een ware kunstenaar. Alles is bespreekbaar zo fijn. Bedankt lieverd voor alles!

Sademerielle Kaya


Een cadeau aan mijzelf waar ik nog steeds zo blij mee ben! Mirjam weet van elk lichaam een kunstwerk te maken. Een fantastische ervaring ik raad een bodypaint bij Mirjam van harte aan!

Judith Rolf


Onlangs bij deze studio Bodymention mijn wens in vervulling laten gaat. Het was een hele relaxte middag, waar veel ruimte was voor ontspanning tijdens de full body painting. De painting was zeer geslaagd en erg mooi geworden. Mirjam bedankt voor deze geweldige ervaring!!

Sandra Scheper


Het was een lang gekoesterde wens om me te laten bodypainten. Bedankt Mirjam voor dit fantastische resultaat!

Marion Wesseling-Wolters


Echt een heel leuk en warm welkom! Zelf kan ik van geen kant schilderen maar kwam allemaal dik ik orde met Mirjam! :D Resultaat was echt toppie! Blij dat we deze ervaring rijker zijn.

Roy Ruijgt


Vandaag een fijne bodypainting met fotoshoot. (verjaardagskadoo). Het was kleurig en bovenal artistiek. Top mens Mirjam. Bedankt. Wellicht tot gauw.

Loreen Filemon


Geweldig mooie bodypaint!! Onzettend bedankt Mirjam!

Bart Martin


Contact


Maak vandaag nog een afspraak