Studio Bodymention
Home > Bellypaint

Bellypaint

Een belly paint maakt jouw zwangerschap extra bijzonder


Studio Bodymention maakt voor u de mooiste belly paint tegen een aantrekkelijke prijs.

Bellypainting is dè manier om deze mooie periode uit uw leven op een bijzondere manier vast te leggen.
Of u nu alleen uw zwangere buik wilt laten beschilderen of uw hele lichaam, alles is mogelijk.

En voor de mannen een tip; zoek je een afleiding voor je vrouw tijdens de zwangerschap, verras haar met een bellypaint!

 

 


Maak vandaag nog een afspraak!
 

Belly paint Lion King gemaakt door Studio Bodymention

Hoe werkt het?

Het ontwerp van de te maken belly paint wordt van te voren onder het genot van een kopje koffie of thee geschetst. Wanneer u niet exact weet wat u wilt, zijn wij altijd bereid u te helpen met het uitkiezen van het ontwerp. Wij maken nooit 2 keer hetzelfde belly paint ontwerp en wij kopieren geen werk van collega's.


Na het zetten van de belly paint wat gemiddeld rond de 90 minuten in beslag neemt volgt er een fotoshoot. De resulterende belly paint foto's worden binnen een week na de sessie per cd-rom naar u toe gezonden.

Onze studio biedt u tevens de mogelijkheid om na afloop te douchen. Maar wanneer u liever lekker thuis blijft, kunnen wij ook op locatie de mooiste belly paint zetten. (Ook wanneer u in het ziekenhuis ligt).

Het is raadzaam om een belly paint tussen de 5e en 8e maand te laten zetten.

Bekijk onze belly paints


Wat is een belly paint?

Een belly paint is een buikschildering, het is een vorm van body paint. Je kan een bellypaint tussen de 5e en 8e maand van je zwangerschap op je buik laten schilderen. Voordat we beginnen met het plaatsen van de belly paint maken we samen met u eerst een schets.

Is de verf schadelijk voor mijn huid/baby?

Nee, er wordt gewerkt met Aquacolor Wet Cake Make-up, een vetvrije schminck op glycerine basis welke gemakkelijk met zeep en water te verwijderen is. Glycerine is niet giftig, en komt van nature ook in het mensenlijk lichaam voor. De schminck is dus onschadelijk voor de huid. Ook wanneer u zwanger bent, zal de schminck niet schadelijk zijn voor uw baby.

Hoeveel kost het plaatsen van een bellypaint?

Het plaatsen van een bellypaint kost 75 euro. Wilt u er foto's bij dan komen er kosten bij. Vraag naar de mogelijkheden.